Lindsay Kivi - Shadow Wolf Zippo 25661

Možnost gravírování
Neohodnoceno
Značka: Zippo
995 Kč 822,31 Kč bez DPH
Na skladě
Rytí - zadní strana +350 Kč
Můžeme doručit do:
24.10.2024
Možnosti doručení

Umělkyně Lindsay Kivi, známá svými portréty zvířat, představuje dílo Shadow Wolf na zapalovači Zippo Street Chrome. Inspirováno přírodou a vztahy s živými bytostmi, v designu Color Image.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný) 
  • Povrch: Street Chrome
  • Kolekce: Lindsay Kivi
  • Typ zdobení: Barevný potisk 
  • Zapalovač má celokovovou konstrukci
  • Opakovaně plnitelný benzínem do zapalovačů
  • Vyrobeno v USA, Originál Zippo® Bradford
  • Doživotní záruka - heslo Zippo zní: "It works or we fix it free™" (Funguje nebo jej zdarma opravíme)
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem

Rozměry Zippo:

Výška: 5,7 cm
Šířka: 1,3 cm
Hloubka: 3,8 cm
Hmotnost: 82 g

Umělkyně a ochránkyně životního prostředí Lindsay Kivi se specializuje na portréty zvířat a svým uměním se snaží potvrdit naše neodmyslitelné spojení s přírodou a inspirovat své diváky k prohloubení jejich vztahu ke všem živým bytostem. Každý úchvatný tah štětcem jejího díla Shadow Wolf je zachycen na tomto zapalovači Street Chrome v designu Color Image.

Kdo je Lindsay Kivi?

Lindsay Kivi je umělkyně a ochránkyně životního prostředí, která se specializuje na malbu a ilustrace zvířat. Její díla jsou silně inspirována přírodou a zvířaty, která často hrají ústřední roli v jejích kompozicích. V průběhu své kariéry se Kivi snaží prostřednictvím svého umění prohloubit naše spojení s přírodou a upozornit na důležitost ochrany životního prostředí. Její díla mají za cíl nejen estetický zážitek, ale také hlubší emoční spojení mezi divákem a přírodou.

Umělecký styl a zaměření

Lindsay Kivi se zaměřuje na portréty zvířat, které jsou velmi detailní a realistické. Ve svých obrazech zachycuje jemné detaily a vyjadřuje jejich přirozenou krásu a důstojnost. Každý tah štětce je promyšlený a cíleně vytváří emocionální vazbu mezi zobrazeným zvířetem a divákem. Hlavním tématem její tvorby je snaha přiblížit lidi k přírodě, podtrhnout krásu života ve všech jeho formách a probudit v nás pocit zodpovědnosti za ochranu životního prostředí.

Spojení se Zippo

Jedním z klíčových okamžiků v kariéře Lindsay Kivi je její spolupráce se společností Zippo. Tato prestižní značka, známá pro své ikonické zapalovače, oslovila Kivi, aby svými ilustracemi přispěla k limitovaným edicím zapalovačů. Její slavné dílo Shadow Wolf, kde je zachycen vlk v mystické atmosféře, bylo přeneseno na zapalovač Street Chrome v designu Color Image. Tato spolupráce mezi umělkyní a Zippo kombinuje tradiční řemeslo s moderním uměleckým výrazem, čímž oslovuje nejen sběratele Zippo zapalovačů, ale i milovníky umění a přírody.

Osobní život a ochrana přírody

Lindsay Kivi se aktivně věnuje ochraně přírody a propaguje trvale udržitelný způsob života. Žije v malebné oblasti, která ji inspiruje k tvorbě, a často se zapojuje do projektů zaměřených na ochranu zvířat a přírodních zdrojů. Kromě svého umění se věnuje také vzdělávání veřejnosti o ekologických otázkách, a to prostřednictvím workshopů a výstav, kde sdílí svou vizi o důležitosti přírody a její ochrany.

Lindsay Kivi je tak příkladem umělkyně, která spojuje své umění s vášní pro ochranu životního prostředí. Její spojení se značkou Zippo podtrhuje, jak mohou umělci využít své dovednosti k vytváření povědomí o důležitých tématech a inspirovat ostatní k aktivnímu zapojení se do ochrany přírody.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
? Povrchy Zippo: Street Chrome
? Způsoby zdobení: Potisk

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.