Harley-Davidson® 2024 Collectible 29013

Doprava zdarma
Neohodnoceno
Značka: Zippo
6 950 Kč 5 743,80 Kč bez DPH
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Výroční Zippo zapalovač vyrobený ve spolupráci s Harley-Davidson® pro rok 2024 s unikátním černým insertem. Zapalovač je dodáván v dárkové krabičce ZLuxury.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Benzínový zapalovač ZIPPO - Windproof (větruodolný)
  • Kolekce: Harley-Davidson
  • Povrch: Leštěný Chrom
  • Řada Armor: Zapalovač má 1,5x zesílené stěny schránky
  • Způsob zdobení: Mechanická rytina Deep Carve na přední a zadní straně
    + laserové značení na pravém boku "2024 Collectible"
  • Ocelový insert (vložka) černé barvy s gravírováním motivu plamenů na komínku
  • Doživotní záruka - Originál Zippo® Bradford
  • Dodáváno v dárkové krabičce Zippo ZLuxury
  • Nový zapalovač není naplněn benzínem 

 

Produkt na objednávku. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na +420 607 704 045 a nebo e-mailem.
Po přijetí objednávky jsme schopni dodat v krátkém čase. 

Společnost Zippo, známá pro své jedinečné a stylové zapalovače, pravidelně vydává speciální edice ve spolupráci s legendární značkou Harley-Davidson®. Tato kolekce, ceněná sběrateli po celém světě, zahrnuje řadu unikátních modelů, z nichž každý přináší něco jedinečného. Pro rok 2024 představuje výroční model, který je výjimečným přírůstkem do této prestižní sbírky.

Tento výroční zapalovač, model 29013, je vyroben ve speciálním provedení Armor®, což znamená, že má stěny schránky o 1,5x silnější než klasické Zippo zapalovače. Tato robustnost a odolnost z něj činí ideální volbu pro každého vášnivého motorkáře a příznivce značky Harley-Davidson®.

Zapalovač se pyšní zářivým povrchem High Polish Chrome a ikonickým logem Harley-Davidson® na přední straně. Zadní strana je zdobena nápisem Harley-Davidson® provedeným luxusním hlubokým frézováním Deep Carve. Uvnitř se nachází černě potažený ocelový insert s jemně laserovaným plamenem, což dodává tomuto modelu výrazný estetický vzhled a zároveň punc exkluzivity.

Krátký úvod do historie Harley-Davidson®

Harley-Davidson® je jednou z nejznámějších a nejrespektovanějších značek motocyklů na světě, s historií sahající více než sto let zpět.

Založení a rané roky (1903-1920)

Společnost Harley-Davidson® byla založena v roce 1903 v Milwaukee, Wisconsin, Williamem S. Harleym a bratry Arthurem a Walterem Davidsonovými. První motocykl, který postavili, byl spíše motorovým bicyklem s jednoválcovým motorem. Tento první model byl vyvinut v malé dřevěné kůlně a sloužil jako základ pro budoucí úspěchy společnosti.

V roce 1907 byla společnost oficiálně začleněna a začala masová výroba motocyklů. Během tohoto období Harley-Davidson® představila svůj první motocykl s dvouválcovým motorem, známým jako „V-twin“, který se stal ikonickým designem pro značku.

Zlatá éra a expanze (1920-1945)

Během 20. let 20. století Harley-Davidson® rozšířila svou výrobu a stala se největším výrobcem motocyklů na světě. Společnost se také začala účastnit motocyklových závodů, což přispělo k její rostoucí popularitě.

Během druhé světové války Harley-Davidson® dodávala motocykly americké armádě, což posílilo její reputaci jako spolehlivého výrobce robustních a odolných strojů. Modely jako WLA se staly synonymem pro vojenské motocykly té doby.

Poválečný boom a kulturní ikona (1945-1980)

Po druhé světové válce zažila společnost obrovský růst. Motocykly Harley-Davidson® se staly symbolem svobody a nezávislosti, což vedlo k jejich popularitě mezi mladými lidmi a motocyklovými kluby. Filmy jako „Bezstarostná jízda“ (Easy Rider) přispěly k tomu, že Harley-Davidson® se stal kulturní ikonou.

V 60. a 70. letech prošla společnost několika změnami vlastnictví a reorganizacemi. Navzdory těmto výzvám si značka udržela své místo na trhu díky své loajální zákaznické základně a neustálým inovacím.

Moderní éra a globální expanze (1980-současnost)

V 80. letech se Harley-Davidson® vrátila ke svým kořenům a zaměřila se na kvalitu a inovace. Byly představeny nové modely a technologie, jako je legendární model Evolution® a později Twin Cam® motor.

Společnost také začala expandovat na mezinárodní trhy a otevřela výrobní závody a dealerské sítě po celém světě. Harley-Davidson® se stala globální značkou s miliony fanoušků a jezdců.

Dědictví a budoucnost

Harley-Davidson® je dnes synonymem pro motocyklovou kulturu a životní styl. Společnost stále inovuje a přizpůsobuje se měnícím se trhům, například zavedením elektrického motocyklu LiveWire®.

S bohatou historií a oddanou komunitou jezdců zůstává Harley-Davidson® jednou z nejsilnějších a nejuznávanějších značek v motocyklovém průmyslu, pokračující v tradici kvality, výkonu a stylu, která začala před více než stoletím.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zippo Klasické - větruodolné americké benzínové zapalovače
Záruka: Doživotní
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.