Glow in the Dark a Black Light povrchy Zippo

Zippo zapalovače mají bohatou historii, která začala v roce 1932, kdy zakladatel společnosti, George G. Blaisdell, vytvořil první prototyp svého ikonického zapalovače. Při vymýšlení názvu společnosti byl Blaisdell inspirován moderním prvkem té doby – zipem (zipper). Fascinovala ho jednoduchost a funkčnost tohoto nového vynálezu, což se odrazilo i v jeho touze vytvořit zapalovač, který by byl spolehlivý a snadno použitelný.

Od té doby se Zippo neustále snaží o to, aby jejich zapalovače byly nejen 100 % funkční, ale také aby dostály svému věhlasnému jménu. To zahrnuje nejen kvalitu a odolnost, ale i schopnost reagovat na moderní trendy. Zippo se stále snaží implementovat nové a zajímavé prvky do svých produktů, což se odráží i v jejich povrchových úpravách, jako jsou Black Light a Glow In The Dark. Tyto povrchy představují promyšlené propojení se zářícími materiály, které chytře a vtipně zdobí zapalovače Zippo, čímž jim dodávají moderní a jedinečný vzhled.

Tímto způsobem Zippo kombinuje svou dlouholetou tradici s inovací, což zajišťuje, že jejich produkty zůstávají relevantní a atraktivní i v současné době​.

 

Black Light

Povrch "Black Light" je jedním z novějších povrchových úprav Zippo zapalovačů. Tento povrch je navržen tak, aby reagoval na ultrafialové (UV) světlo, což znamená, že při nasvícení UV světlem vydává specifickou záři. Tento povrch je oblíbený pro svůj tajemný vzhled a je ideální pro ty, kteří chtějí něco jedinečného a výrazného.

zippo-black-light

Glow In The Dark

"Glow In The Dark" povrch se rozsvítí ve tmě poté, co byl vystaven světlu. Tento efekt je dosažen díky speciálnímu fosforeskujícímu materiálu, který absorbuje světlo a pak ho postupně uvolňuje ve tmě. Je ideální pro ty, kteří chtějí, aby jejich zapalovač byl snadno nalezitelný ve tmě nebo kteří si prostě užívají zářivé efekty.

V nabídce najdete stylově čisté modely, ale i Zippo s rozličnými motivy, které doplňuje fosforeskující vrstva.

blog-mz