Tipy na vánoční dárky pro každého

 

Vánoce se blíží a přemýšlíte, čím potěšit své blízké? Na e-shopu www.mojezapalovace.cz najdete širokou nabídku dárků, které jsou nejen praktické, ale i stylové. Zippo zapalovače jsou skvělou volbou pro každého, ať už vybíráte dárek pro vášnivého rybáře, cestovatele nebo fanouška fantasy. Navíc nabízíme možnost zakázkového gravírování, takže můžete darovat jedinečný kousek s osobním poselstvím. A co víc? Zboží odesíláme do 24 hodin, takže u nás stihnete dárky i na poslední chvíli. Pojďme se podívat na konkrétní tipy podle zájmů!


Dárek pro rybáře a lovce

Pro milovníky rybaření nebo lovu je skvělou volbou Zippo zapalovač z kolekce Rybářské & Lovecké. Na e-shopu najdete například zapalovače s motivy rybářských háčků, ryb nebo vysoké zvěře, které jistě potěší každého, kdo svůj čas nejraději tráví v přírodě. Zippo zapalovač je odolný vůči větru, což ocení každý rybář při rozpalování ohně nebo zapalování dýmky na břehu řeky.


Dárek pro fanoušky motorsportu

Milovníci vůně benzínu budou nadšeni ze  Zippo zapalovačů s motivy Harley-Davidson. Tyto zapalovače kombinují ikonický styl této značky s precizním provedením Zippo. Pro řidiče kamionů máme v nabídce velmi populární model Zippo Truck. A kult silných motorů nejlépe reprezentuje model V-Motor.


Dárek pro cestovatele

Pokud vybíráte dárek pro někoho, kdo rád objevuje nová místa, pro něhož je i cesta cíl, najdete u nás mnoho modelů s cestovatelskou tematikou. Zippo je již symbolem spolehlivosti a koho byste si vzali na své cesty Vy, když ne parťáka, na kterého je 100 % spoleh? S motivy přírody a cestování můžeme doporučit například Zippo Colorful Sky, Zippo Nautical Tattoo, Zippo Deer Landscape a nebo  Zippo Compas.


Dárek pro sběratele Zippo

Sběratelé Zippo zapalovačů ocení limitované edice a speciální kolekce. Každý Zippo zapalovač má svůj příběh a charakter, a právě limitované edice představují ty nejvzácnější a nejunikátnější Zippo.


Dárek pro ženy

Hledáte stylový a praktický dárek pro ženu? Pro ně máme v nabídce elegantní Zippo Slim zapalovače, které jsou užší a lehčí, ale přesto neztrácejí na funkčnosti a kvalitě. Nabízíme širokou paletu barevných a designových variant, které se skvěle hodí jako dárek pro každou dámu.


Dárek pro fanoušky fantasy

Pro fanoušky fantasy a mystických světů je ideálním dárkem kolekce Zippo zapalovačů od umělkyně Anne Stokes. Její tvorba je plná draků, čarodějů a kouzelných bytostí, což z těchto zapalovačů dělá skvělý dárek pro milovníky tohoto žánru. Každý zapalovač je mistrovským dílem, které spojuje umění a praktické využití.


Dárek pro dýmkaře

Pro dýmkaře doporučujeme speciální Zippo zapalovače se dýmkovou vložkou, které jsou navrženy tak, aby snadno a šetrně zapálily dýmku. Je to skvělý dárek pro každého, kdo miluje klidné večery s dýmkou v ruce. 


 

 

Vybírejte z široké nabídky na www.mojezapalovace.cz a nezapomeňte, že u nás máte možnost personalizace dárku díky zakázkovému gravírování. Navíc s rychlým odesíláním do 24 hodin zajistíme, že vaše dárky dorazí včas, i když je objednáte na poslední chvíli. 🎄🎁