2024 Founder's Day Collectible Zippo 29016

Doprava zdarma
Značka: Zippo
5 880 Kč 4 859,50 Kč bez DPH
Na skladě
Můžeme doručit do:
10.9.2024
Možnosti doručení

Oslavte dědictví Zippo s naším exkluzivním sběratelským zapalovačem 2024. Unikátní kombinace leptání a 540 Fusion, mosazné logo a individuální sériové číslo. Limitovaná edice pro sběratele.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zippo Sběratelský Model 2024 - Speciální upomínkový zapalovač k poctě George Granta Blaisdella

Oslavte narozeniny zakladatele společnosti Zippo, George Granta Blaisdella, s naším exkluzivním sběratelským modelem zapalovače pro rok 2024. 
Napadlo Vás někdy, jak Zippo získalo své jméno? Zakladatel a vynálezce George G. Blaisdell byl fascinován slovem „zipper“ (zip) a rozhodl se, že Zippo zní moderně a jedinečně.

Výjimečný design a technologie

Letošní model vzdává hold inspiraci pana Blaisdella pro ikonický název značky Zippo. Na přední i zadní straně zapalovače je motiv zipu, který byl vytvořen použitím vůbec první kombinace procesů leptání a 540 Fusion. Tato pokročilá technologie zajišťuje mimořádnou preciznost a detailnost designu.

Prémiové materiály a dokonalé zpracování

Zapalovač je vyroben z kvalitní mosazi a logo je laserově vygravírováno v třpytivých mosazných tónech, což dodává zapalovači luxusní vzhled. Každý kus je navíc opatřen individuálním sériovým číslem, čímž se stává skutečně jedinečným sběratelským kouskem.

Exkluzivní nabídka pro sběratele

Tento speciální upomínkový zapalovač je nejen oslavou bohaté historie značky Zippo, ale také dokonalým doplňkem pro každého sběratele. Díky limitované dostupnosti a exkluzivnímu designu se stane cenným přínosem do každé sbírky.

Klíčové vlastnosti:

  • Speciální sběratelský model k poctě George Granta Blaisdella
  • Unikátní kombinace leptání a 540 Fusion technologie
  • Logo Zippo v třpytivých mosazných tónech
  • Iindividuální sériové číslo, vyrobeno pouze 10 000 kusů pro celý svět

Zakupte si tento jedinečný sběratelský model a oslavte s námi dědictví a inovaci, kterou George Grant Blaisdell přinesl světu. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Limitované edice - exkluzivní Zippo v limitovaných edicích
Záruka: Doživotní
? Způsoby zdobení: 540 Fusion, Leptání

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zippo je synonymem pro nekompromisní kvalitu, ikonický design a nadčasovou eleganci. Zippo, s více než 90 lety historie, si získalo světový obdiv jako přední výrobce benzínových zapalovačů, které ztělesňují spolehlivost a styl.

Každý Zippo zapalovač je unikátní, nejen svým charakteristickým "cvakáním" při otevírání, ale i díky možnosti individuálního gravírování. Tato osobní dotek umožňuje vytvořit vzácný kousek, který je zároveň symbolickým dárkem či pamětním předmětem.

Zippo si zachovává svou vynikající pověst díky doživotní záruce, která zahrnuje opravy a servis. Výrobce se pyšní nejen kvalitou svých výrobků, ale i přístupem k udržitelnosti, kdy je možné recyklovat a znovu naplnit zapalovače, což výrazně snižuje ekologický dopad.

Jako ikona amerického designu se Zippo stalo symbolem svobody, dobrodružství a nezaměnitelného stylu. Značka, která odolává času, poskytuje více než pouhý zapalovač – je to dílo umění, příběh a věrný společník pro ty, kteří oceňují skvostné detaily a tradici.